#

У Київоблраді представили нового керуючого справами виконавчого апарату (ФОТО)

09.09.2020 17:28
У Київоблраді представили нового керуючого справами виконавчого апарату (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 9 вересня, в.о. голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та її заступник Ярослав Добрянський представили працівникам виконавчого апарату нового керуючого справами В’ячеслава Кучера

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний сайт Київської обласної ради.

Варто зауважити, що В’ячеслав Кучер є кандидатом наук із державного управління та має значний досвід роботи в місцевих та центральних органах влади. Зокрема, він працював у Фонді державного майна України, Міністерстві соціальної політики України,  Державній службі України з контролю за наркотиками, Державному агентстві земельних ресурсів України. Згодом обіймав посади заступника голови, в.о. голови Київської обласної державної адміністрації, керівника апарату Національного агентства кваліфікацій.

За словами Ярослава Добрянського такі новопризначення пов’язані із реформою в органах місцевого самоврядування. Відомо, що невдовзі будуть створені виконавчі комітети, до яких перейдуть повноваження нинішніх районних та обласних державних адміністрацій, тому виконавчий апарат обласної ради має бути готовим до таких змін.

Завжди вболіваю за Київщину, бо тут живу, це - моя земля, тому вдячний за довіру та пропозицію очолити виконавчий апарат обласної ради. Розглядаю колектив, структурні підрозділи  як єдиний механізм. А отже маю відповідні вимоги до професіоналізму, відповідальності та пунктуальності працівників, - зазначив В’ячеслав Кучер.

Нагадаємо, що на онлайн брифінгу очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін повідомив, що в 19 закладах середньої освіти Київської області виявлені випадки захворювання на коронавірус.








Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: