#

У Київській області на 11% зменшилася кількість злочинів

26.06.2020 15:00
У Київській області на 11% зменшилася кількість злочинів
Фото з мережі Інтернет

Андрій Нєбитов розповів, що у Київській області зменшилася кількість злочинів на 11 %, але збільшилося число дорожніх аварій зі смертельними наслідками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як розповів Нєбитов, з 2016 року є стабільне щорічне зниження рівня злочинності по окремим основним видам: вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, розбійні напади і грабежі. З кінця 2016 року, коли він починав роботу, то йому залишилось у спадок 144 нерозкритих розбійних нападів, більшість з них – на будинки мешканців Київщини. З 2017 року і до сьогоднішнього дня більш ніж удвічі знизилася кількість таких розбійних нападів. На сьогодні за 5 місяців їх скоєно всього 38 і всі вони розкриті. Реалізація і затримання усіх бандформувань за минулий рік, а це 26 ОЗГ, які вже розслідували і направили до суду, дало позитивний ефект і з цього видно, що таких злочинів стало менше.

На жаль, зафіксували збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод, які тягнуть за собою смерть. Тому впровадження системи відео-фіксації порушень правил дорожнього руху для нас дуже важливо і ми впевнені, що це знизить аварійність і травматизм на автошляхах. Чому? Тому що майже 23 відсотки – це ДТП, які скоюються через перевищення швидкості, - підсумував Нєбитов.

На кінець очільник поліції сказав, що сподівається на те, що громадяни перестануть перевищувати швидкість по Києву та Київській області і це збереже життя їм та іншим учасникам дорожнього руху.

Також нагадаємо, що начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що зараз у правоохоронних органах спостерігається нестача працівників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram