#

На Київщині поліція переживає кадровий "голод"

26.06.2020 12:40
На Київщині поліція переживає кадровий "голод"
Фото з мережі Інтернет

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів, що зараз у правоохоронних органах спостерігається нестача працівників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами Нєбитова, більшість незакритих вакансій спостерігається в патрулях груп реагування патрульної поліції, а також великий некомплект працівників поліції в ізоляторах тимчасового тримання і в підрозділах конвойної служби, де дуже клопітка робота, яку доводиться виконувати не за саму високу зарплатню в поліції

Ми тільки в 2019 році провели 150 конкурсів і добрали майже 400 осіб. З них 358 успішно закінчили навчання та приступили до виконання службових обов’язків, - говорить очільник поліції.

Окрім того, він підкреслив, що конкурси по набору нових співробітників не проводилися в зв’язку із введенням карантину, зокрема, за той час багато людей звільнилось, хтось вийшов на пенсію, когось звільнили за порушення службової дисципліни. Тому некомплект із 16 відсотків виріс до майже 21. На кінець Нєбитов висловив надію, що після карантину вони проведуть конкурси та зможуть набрати нових працівників.

Також нагадаємо, що очільник поліції столичного регіону розповів, що загалом за стрілянину в Броварах до відповідальності притягнуть 45 осіб, однак п’ять із них досі в розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook