#

У Київській області на термомодернізацію навчальних закладів витратять 60 млн грн

04.02.2021 17:55
У Київській області на термомодернізацію навчальних закладів витратять 60 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Термомодернізацію навчальних закладів Київської області продовжать робити в 2021 році в рамках обласної Програми енергозбереження.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Роботи з термомодернізації з утепленням стін, ремонт покрівель, заміну вікон на енергозберігаючі, утеплення підвалів та горищ проведуть у ряді шкіл у таких населених пунктах як: Яготин,  Узин, Погреби, смт Калинівка, смт Володарка та дитячих садків у в місті Обухів і селі Студеники.

Фінансування заплановано здійснювати за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. На виконання робіт передбачено понад 60 млн. грн, з яких  майже 46 млн. грн з Київського обласного бюджету, решта – з місцевих. Оновлення інфраструктури – одне з ключових завдань Київської облдержадміністрації, – розповів очільник ОДА Василь Володін.

Також нагадаємо, що Київська ОДА зареєструвала і видала нові редакції статутів дев'яти релігійних громад на Київщині, до їх складу увійшли нові парафії ПЦУ, організації української греко-католицької церкви та євангельської віри.

Читати "Моя Київщина" у Telegram