#

У Київській області раптово обміліли три річки (ФОТО)

05.01.2022 16:00
У Київській області раптово обміліли три річки (ФОТО)
Фото з місця подій

У середу, 29 грудня, було зафіксовано різкий спад рівня води на річці Рось у Богуславі, та річці Тетерів, що на території Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

Інспектори Київського рибпатруля відреагували на звернення ГО "Хорти Буслава" та виявили різкий спад рівня води на 40 см у Богуславі. Загибелі водних ресурсів виявлено не було.

Про цю ситуацію було повідомлено у Регіональний офіс водних ресурсів річки Рось (РОВР), який забезпечує державну політику у сфері управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів.

Під час рейду, інспектори виявили спад рівня води на 30 см ще на одному водному об’єкті – річці Тетерів, що знаходиться в адмінмежах села Пилява Вишгородського району.

Наступного дня, 30 грудня, інспектори зафіксували спад рівня води на пів метра на річці Ірпінь, що у Білгородській ОТГ. Рибпатрульним про це повідомили небайдужі громадяни.

Задля встановлення причин та відповідного реагування, рибпатруль підготував та направив лист до Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра.




Читати "Моя Київщина" у Facebook