#

У Київській області викрили озброєну банду, яка займалася розбійними нападами (ФОТО)

13.07.2020 18:20
У Київській області викрили озброєну банду, яка займалася розбійними нападами (ФОТО)
Фото з місця події

Прокуратура Київської області повідомила про підозру 4 учасникам організованої озброєної групи за фактами бандитизму та вчинення розбійних нападів на домоволодіння окремих громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За даними слідства, учасники банди тривалий час збирали інформацію про потерпілих, їх спосіб життя, транспортні засоби, на яких вони пересуваються, наявність охорони та місця проживання. Після чого, підозрювані проникали до елітних домоволодінь та, погрожуючи зброєю та фізичною розправою, виносили грошові кошти та коштовності.

У рамках розслідування кримінального провадження за місцями проживання зловмисників, проведено обшуки, у ході яких виявлено та вилучено зброю, засоби конспірації, транспортні засоби, якими користувались злочинці під час розбійних нападів, а також награбоване майно потерпілих.            

Спецоперацію по затриманню учасників озброєної групи проведено прокурорами Київської області спільно зі співробітниками поліції Київщини. Затримання осіб проводилось у різних районах області.            

У разі доведення вини зловмисникам загрожує покарання строком до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 13 липня правоохоронці затримали озброєне угрупування, яке у червні цього року вдерлися до будинку Різвана Дамірлі та його дружини Ольги Немирівської в селищі Козин Обухівського району.


Читати "Моя Київщина" у Telegram