#

У Київській області затримали росіянина, який тікав до Польщі (ФОТО)

01.04.2022 15:30
У Київській області затримали росіянина, який тікав до Польщі (ФОТО)
Фото з місця події

Прикордонники на Київщині затримали любителя "русского міра", який тікав до Польщі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу МВС України.

Чоловік 1980 року народження, уродженець Татарської АССР мешкав в Україні та мав посвідку на тимчасове проживання. 

Ненависник всього українського віддано чекав на "асвабадітєлєй", коли почалося повномасштабне вторгнення. Про це він писав у повідомленнях своїй коханій та відправляв у росію.

Однак згодом чоловік зрозумів, що окупанти не прийдуть, та вирішив тікати. Та от тільки чомусь не в росію, а в… Польщу. По дорозі його затримали прикордонники Київщини.

Вони виявили переписку антиукраїнського характеру. Тепер росіянин матиме справу зі співробітниками Служба безпеки України, яким його передали.


На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «и что ты теперь будешь делать,вот аопал через неделю буду в российском киеве и выеду спокойно 16:29 �� под сумами бои 16:29 вон ща баба звонит знакомая юле 16:29 оттуда 16:30 сообщение»

На зображенні може бути: текст «оетанутся войдут в состав россии))) 16:31 16:31 12 часов прошло, y украины флота нет, самолетов нет, армия бежит румынии пограничники их ловят, все системы пво разрушены, правительство жгет документы во дворе, зеленскии в польше уже сутки 16:32 класс,вот это поворот,вот путин умница,настоящий президент!!!! 16:33 или другой вариант,поставят президентом нашего и будет дружба и мир,американцы в жопе останутся»
Читати "Моя Київщина" у Telegram