#

Голова КОВА перевірив рівень готовності опорних пунктів в одному з районів Київщини (ФОТО, ВІДЕО)

01.04.2022 14:45
Голова КОВА перевірив рівень готовності опорних пунктів в одному з районів Київщини (ФОТО, ВІДЕО)
Олександр Павлюк

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк особисто перевірив готовність територіальної оборони дати відсіч ворогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зазначимо, що голова Київської ОВА Павлюк перевірив обстановку на східному напрямку Київщини, де бійці територіальної оборони спільно з підрозділами Збройних сил України та інших військових формувань несуть службу із перших днів війни. У коментарі віданню Павлюк зауважив:

Задоволений тим, що побачив. Дійсно видно професіоналізм та готовність бійців стояти на захисті Київщини. Люди мають бойовий досвід та максимально підготовлені до ведення активних дій. Кожен із них налаштований на перемогу. З таким підходом, ворог тут не пройде. Якщо й решта опорних пунктів будуть відповідати такому рівню, то за Київщину можна бути спокійними. Разом до перемоги! Слава Україні!

За безпеку в регіоні також відповідає голова Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко. Нещодавно в інтерв’ю виданню "Моя Київщина" Дяченко розповів про ситуацію в районі, роботу гуманітарного штабу, який вирішує проблеми місцевих жителів. Зауважимо, що великий внесок у забезпеченням гуманітарною допомогою жителів лівобережжя Київщини робить народний депутат Сергій Бунін.


Читати "Моя Київщина" у Facebook