#

У Київській ОВА провели зустріч з представниками Чеської Республіки

18.08.2022 18:30
У Київській ОВА провели зустріч з представниками Чеської Республіки
Фото з місця події

Керівництво Київщини провело зустріч з представниками Чеської Республіки на чолі з заступником Міністра закордонних справ Чехії Ярославом Курфюрстом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.   

Заступник міністра заявив, що Чехія планує всіляко сприяти встановленню міцних відносин із громадами Київської області з метою посилення економічних зв'язків між містами та регіонами. Також гості надали практичні пропозиції в питаннях кооперації між країнами.

Перед цим представники Чехії відвідали Макарів, Андріївку, Бородянку, Бучу та Ірпінь і були вражені побаченими руйнуваннями. Микола Бойко, заступник очільника КОВА, зазначив:

Щиро вдячні Чехії за допомогу, зокрема й гуманітарну, яку вона вже надала Україні. Ми відкриті до діалогу та прагнемо показати чіткі результати у відновленні Київщини, зокрема і завдяки сприянню Чеської республіки.

Нагадаємо, що 18 серпня голова Київської обласної адміністрації Олексій Кулеба взяв участь у міжнародній педагогічній науково-практичній конференції "Освіта, освітяни – незламні у війні", що проходить на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram