#

У Київській області адвокат став головою рейдерської банди

05.09.2019 13:26
У Київській області адвокат став головою рейдерської банди
Фото з мережі Інтернет

Прокуратура Київщини повідомила про підозру адвокату, який створив й очолив організовану групу для рейдерського захоплення майна підприємства на понад 600 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Адвокат нехтуючи дотриманням принципів законності і верховенства права, створив та очолив організовану злочинну групу. До її складу, окрім правника, увійшло ще 4 особи.

Учасники злочинної групи на чолі з адвокатом здійснили рейдерське захоплення одного з приватних акціонерних товариств та заснованого ним товариства з обмеженою відповідальністю, таким чином заволодівши їх майном на суму понад 600 млн грн.

Керівником регіональної прокуратури Київської області вищевказаному адвокату повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 206–2 КК України. Раніше іншим учасникам організованої групи прокуратурою також було повідомлено про підозру за вчинення вказаних злочинів.

Зловмисникам загрожує покарання від 5 до 10 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що 22 серпня в селі Вільшанська Новоселиця Васильківського району злочинці вкрали 11,3 млн грн із рахунку СВК "Новоселицький" і привласнили їх собі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: