#

У Київській області папуга живе на вулиці вже третій рік

20.03.2020 12:28
У Київській області папуга живе на вулиці вже третій рік
Фото з місця події

На Київщині папуга Крамера, який ще у 2017 році втік від господарів, вдало пережив чергову зиму і чудово почувається на волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Depo".

Гамчук Лариса розповіла про це у спільноті "Птахи України". Птах час від часу з'являється біля її помешкання і вона вже кілька років розповідає про його пригоди у мережі.

"Папуга вдало пережив ще одну зиму. Нагадую, що поселився літом 2017 року, успішно адаптувався і прекрасно себе почуває. Любить печиво та сало. Став більш товариським. В цьому році агресію проявляє лише до котів. Коли бачить небезпеку - голосно репетує. Любить компліменти. Вчора купався у мисці з чистою водою у моєму саду", - розповіла жінка.

Минулого року, коли зима була більш морозною та сніжною, папуга також жив на вулиці. За свідченнями очевидців, він був активно налаштований на виживання, тому за їжу бився з усіма конкурентами, не залежно від виду і розміру. Також птах активно протестував, коли його намагались впіймати, щоб помістити у теплій оселі.

Жінка застерігає, тих, хто також бачить біля себе цього незвичайного птаха, не повідомляти у мережі про місця його перебування, щоб вберегти тварину від шкуродерів.

Також нагадаємо, що  для ув'язнених в Бучанській виправній колонії №85 запустили проєкт за американською моделлю "Двостороння адаптація", за яким ув'язненим дозволяється доглядати за безпритульними котами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: