#

У Київській області призначили нового очільника Держекоінспекції (ФОТО)

27.02.2020 14:50
У Київській області призначили нового очільника Держекоінспекції (ФОТО)
Сергій Волков

Стало відомо, що в рамках модернізації Держекоінспекції вже змінено близько 80% очільників територіальних органів, відтак новим керівником у Київській області призначили Сергія Волкова.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Єгора Фірсова у Facebook.

Питання екології столиці та Київщини на сьогодні є нагальним. Тому для вирішення проблем довкілля необхідні ефективні заходи. Наразі інформація про конкурси відкрита та всі охочі можуть взяти у них участь. 

У Столичному окрузі до нас приєднався відомий активіст Сергій Волков. Він багато років працював в екологічній громадській організації, і вже багато зробив для міста. Сподіваємось, що він зможе реалізувати свій досвід та енергію на державній службі. Ми сподіваємось, що з появою нового керівника, більшість з цих проблем почнуть системно вирішуватись. Також важливим є діалог із громадськістю, - говорить Єгор Фірсов.

Відтак, у  Держекоінспекції сподіваються, що з появою нового керівника громадськість відчує сталі, позитивні зміни.

Сьогодні мене призначили керівником Державної екологічної інспекції Столичного округу (Київ та Київська область ). Повірте складний виклик,але я щиро бажаю змінювати систему, дієво впливати на збереження спільного довкілля! Розраховую на допомогу всіх світлих сил,разом ми зможемо, - наголошує новий очільник установи у Київський області Сергій Волков.

Нагадаємо, що обмежено рух на автодорозі Київ – Одеса в районі селища Чабани у зв’язку із проведенням санкціонованого мітингу громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: