#

У Київській області заборонили вилов риби та будь-яку навігацію

25.03.2019 17:51
 У Київській області заборонили вилов риби та будь-яку навігацію
Міжвідомча координаційна нарада

На міжвідомчій координаційній нараді, яка відбулася в ГУНП в Київській області, було прийнято рішення про заборону вилову риби та будь-якої навігації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Національної поліції Київської області.

На зібранні були присутні начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін, начальник Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Сергій Науменко та заступник начальника поліції в Київській області Павло Трясун.

З 29 березня 2019 року в Київській області починає діяти заборона на вилов риби та навігацію.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

У зв’язку з цим розглядалось питання співпраці правоохоронців з рибними інспекторами щодо попередження незаконного вилову риби та застосування адміністративної та кримінальної відповідальності у випадку порушень. Про це повідомив Сергій Науменко, наголосивши, що поліція готова використовувати для попередження правопорушень не тільки водний транспорт, але й сучасні літальні апарати.

При Київському рибоохоронному патрулі розпочала діяти «Гаряча лінія», куди кожен може надіслати матеріали фото- і відеозображень з геолокацією місць правопорушень для відповідної реакції. Номер телефону «Гарячої лінії»: 068-642-80-26, 099-341-73-18.

Нагадаємо, що на Київщині оголошено підозру сімом особам за незаконний вилов риби на території зони відчуження.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: