#

У Київському морі браконьєри наловили риби на 127 тис грн

25.07.2019 05:23
У Київському морі браконьєри наловили риби на 127 тис грн
Фото речових доказів

В четвер, 18 липня, під час проведення рейду на Київському водосховищі рибоохоронний патруль Київщини зафіксував порушення правил промислового рибальства 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Київський рибоохоронний патруль

Правоохоронці затримали двох рибалок, які виловлювали рибу за допомогою 30 од. сіток з порушеннями. А саме: без відповідального рибалки за вилов водних біоресурсів та чинного акту технічного огляду судна. При перевірці інспектори виявили рибу в такій кількості: плоскирка - 374 екз., судак - 135 екз., плітка - 129 екз., карась - 128 екз., окунь - 18 екз., по 17 екз. товстолоба і ляща, чехонь - 9 екз., краснопірка - 5 екз. та по одному екземпляру білизни і сома.

Загальна вага незаконно виловлених водних біоресурсів склала 252 кг.

Збитки, згідно розрахованої методики, становлять 126 679, 43 грн.

Інцидент задокументовали в адмінмежах с. Ровжі Вишгородського району. На чоловіків складено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

"Закликаю всіх користувачів здійснювати промисловий вилов не порушуючи Правил промислового рибальства",- наголосив начальник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

Нагадаємо, що за день до інциденту, 17 липня, водною поліцією Вишгородського району на водосховищі виявлено акт браконьєрства чоловіком, який виловив близько чотирьох кілограмів риби за допомогою риболовецької сітки

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: