#

У Коцюбинському активно встановлюють камери відеоспостереження (ВІДЕО)

06.03.2020 16:18
У Коцюбинському активно встановлюють камери відеоспостереження (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що цьогоріч у Коцюбинському планують встановити ще шість камер відеоспостереження в рамках програми "Безпечне місто"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  "ITV".

Нагадаємо, що минулого року в селищі запустили в роботу шість камер, а цьогоріч планують встановити ще шість. Зауважимо, що встановлення всіх 12 камер відеоспостереження в Коцюбинському було профінансовано з бюджету Ірпеня в рамках програми "Безпечне місто". Одну з відеокамер розмістили на в’їзді в селище з вулиці Пономарьова, а другу - на в’їзді з вулиці Бакала. Чотири інші спостерігатимуть за рухом транспорту на перехрестях селища.

"Це звичайні оглядові камери. Їх завдання зробити широку картинку, щоби побачити всіх учасників руху", - пояснює директор "RESHENO.SYSTEMS" Олексій Урін.

Окрім цього, усі сигнали з камер надходять на відеореєстратор у селищній раді. Варто зазначити, що записи з камер відеоспостереження неодноразово допомогли поліції в розслідуванні багатьох злочинів. Відтак минулого року саме завдяки записам із камер вдалося перешкодити викраденню дитини. Відомо, що в майбутньому правоохоронці поліція та "Муніципальна варта" зможуть переглядати відеозаписи з камер у реальному часі.

"Ми будемо далі встановлювати камери у всіх людних та небезпечних місцях селища", - говорить в.о Коцюбинського селищного голови Сергій Даніш.

Нагадаємо, що Верховний Суд виніс рішення, що Ольга Матюшина більше не може претендувати на поновлення на посаді Коцюбинського селищного голови.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: