#

У Коцюбинському на утримання безпритульних тварин виділили 50 тис грн

19.03.2021 14:50
У Коцюбинському на утримання безпритульних тварин виділили 50 тис грн
Фото з мережі Інтернет

Депутати Коцюбинської селищної ради ухвалили місцеву Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади на 2021-2023 роки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Дуже часто ми спостерігаємо на вулицях нашої громади безпритульних тварин, які в складних обставинах потребують кваліфікованої допомоги. В основному цим займаються волонтери з власної ініціативи. Сьогодні депутати ради зробили крок їм назустріч, – розповів на своїй сторінці у Facebook Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш.

Сергій Даніш зазначив, що ухвалення такої програми підтримали депутати партій Нові обличчя, Слуга народу та Європейська Солідарність. Наразі на вирішення питання безпритульних тварин у селищі виділено 50 тисяч гривень.

Це тільки початок. Ми розуміємо, що цих коштів не достатньо на все. Тому поступово будемо виділяти ще. Адже безпритульні тварини на вулицях селища інколи є загрозою здоров’ю мешканців громади. Тому маємо створити належні умови і для безпеки коцюбинчан, і гуманні умови для життя безпритульних чотирилапих, – наголосив очільник Коцюбинського.

Нагадаємо, що 18 березня в селищі Коцюбинське хлопець зробив декілька вистрілів у повітря.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: