#

У Коцюбинському виділили додатково 6 млн грн на розвиток громади (ВІДЕО)

12.04.2021 20:00
У Коцюбинському виділили додатково 6 млн грн на розвиток громади (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 12 квітня, під час сесії депутати Коцюбинської селищної ради прийняли рішення виділити додатково на потреби громади майже шість мільйонів гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ITV".

Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш повідомив, що це стало можливим завдяки збільшенню дохідної частини бюджету селища в першому кварталі цього року. За його словами, усі гроші спрямовуються на комфорт у селищі, адже в приватному секторі Коцюбинського потрібно зробити центральну каналізацію, а також треба замінити водопостачання по вулиці Шевченка. Селищний голова додав, що ці роботи почнуться вже з травня.

За третину додаткових коштів, понад два мільйони, планують зробити капітальний ремонт тротуару на вулицях Пономарьова і Доківській та автостоянки на перетині цих вулиць. Майже півтора мільйони виділили на реконструкцію зовнішніх мереж водопостачання по вулиці Меблевій. Один мільйон – на ремонт теплотраси по вулиці Пономарьова.

До 35-х роковин аварії на Чорнобильській станції ми плануємо й відкриємо пам’ятник біля пожежної частини – навпроти нашого нового скверу на вулиці Меблевій. Гроші на цій сесії ми теж передбачили.

Окрім цього дві родини, які постраждали під час пожежі минулого місяця, отримають по 125 тисяч на відновлення будинків.

Нагадаємо, що з початку року до загального фонду бюджету Пісківської селищної територіальної громади надійшло 12615,5 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook