#

У Коцюбинському зроблять ремонт на залізничній станції "Біличі" (ФОТО)

13.04.2021 09:40
У Коцюбинському зроблять ремонт на залізничній станції "Біличі" (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 12 квітня, голова Коцюбинської селищної ради провело переговори з представниками Південно-Західної залізниці щодо благоустрою станції "Біличі" та облаштування переходу через колії біля пішохідного мосту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку селищного голови Сергія Даніша у Facebook.

За словами Даніша, зокрема говорили про стан туалету та станції, адже він жахливий:

Ми готові взяти цей об’єкт на свій баланс і привести його до належного вигляду, про що й повідомили керівництву Регіональної філії.

Крім цього, керівництво селища отримало домовилося із залізничниками про облаштування за кошти селищного бюджету технічного залізничного переходу в районі надземного пішохідного мосту, адже саме там існує стихійний перехід.

На жаль, побудувати там регульований перехід на зразок того, який був облаштований у Коцюбинському півтора роки тому, технічно неможливо. Тому ми спробуємо своїми силами зробити перехід людей через колії у цьому місці більш зручним і безпечним.

Нагадаємо, що із 5 квітня на екранах швидкісних поїздів Укразалізниці розпочали транслювати соціальний відеоролик "Відвідати Славутич легко".

Читати "Моя Київщина" у Telegram