#

У Коцюбинсьому водійка Volkswagen наїхала на дитину і втекла (ФОТО)

27.01.2022 16:05
У Коцюбинсьому водійка Volkswagen наїхала на дитину і втекла (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями у селищі Коцюбинському водійка автом марки Volkswagen, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебували люди, не знизила швидкість та наїхала на дитину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Водійка збила дитину і зникла із місця події. На щастя, дитина не постраждала. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу правопорушниці. Нею виявилася 25-річна місцева жителька.

За цим фактом поліцейські склали адміністративні матеріали за ст 124 ( Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та за ст 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадаємо, що вихованці Коцюбинської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у розіграші Кубка України з футзалу серед юнаків 2009 року народження (U-13).


Читати "Моя Київщина" у Facebook