#

У КОДА говоритимуть про підвищення енергоефективності в регіоні

05.09.2019 11:21
У КОДА говоритимуть про підвищення енергоефективності в регіоні
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 6 вересня о 10 годині ранку у приміщенні Київської обласної Державної адміністрації відбудеться семінар "Підвищення енергоефективності територіальних громад Київщини" за участі Держенергоефективності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Метою заходу вбачається пошук та обговорення всіх можливих джерел фінансування проектів з виробництва чистої енергії та підвищення енергоефективності.

Головними спікерами семінару стануть голова Держенергоефективності Сергій Савчук, голова КОДА Михайло Бно-Айріян, голова Київської облради Микола Стариченко та директор Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі Марсель Рьотіг.

У ході заходу буде розглянуто фінансові інструменти міжнародних фінансових інституцій (ЄБРР, UEFCO, USAID), представлено перспективи роботи Фінсько-українського фонду для енергетики Київщини та енергоменеджмент у бюджетній сфері.

Точна адреса проведення семінару: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, мала сесійна зала 2-й поверх.

Нагадаємо, що 22 серпня під час засідання Комісії з питань техногенно-екологічної освіти та надзвичайних ситуацій КОДА губернатор області оголосив про перевірку всіх готелів області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: