#

У КОДА шукають, хто представить туризм Київщини на міжнародному форумі

06.06.2018 15:11
У КОДА шукають, хто представить туризм Київщини на міжнародному форумі

Восени, з 5 по 10 листопада, в Шанхаї відбудеться наймастабніша виставка з імпорту – China International Import Expo 2018, яка прийматиме понад 150 000 учасників з більш ніж 100 країн світу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Зазначена виставка є першою міжнародною виставкою Китаю, орієнтованою на імпорт. Тому участь України – це добра нагода бути серед країн-лідерів, що представлять свої продукти та послуги на ринку Китаю, другому в світі за обсягами імпорту та споживання, а також для налагодження зв’язків з промисловцями та підприємцями з усього світу.

За даними Всесвітньої туристичної організації, протягом останнього десятиріччя кількість громадян Китаю, що подорожують світом, постійно збільшується. Наразі китайський турист витрачає на одну поїздку в середньому 3 тис доларів США. Очікується, що обсяги китайського виїзного туризму зростатимуть й надалі, а середні витрати китайців під час подорожей до 2025 року складуть 255,4 млрд. дол. США на рік.

Україна планує представити свій експортний, інноваційний та туристичний потенціал єдиним національним стендом, концепція якого наразі розробляється Міністерством економічного розвитку і торгівлі України із залученням інших зацікавлених осіб.

Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації  просить поінформувати щодо зацікавленості прийняти участь у виставці  та долучитися до презентації туристичного потенціалу Київської області в м. Шанхаї.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: