#

У КОДА відбулося засідання Комісії з питань поводження охорони природних ресурсів та навколишнього середовища (ФОТО)

05.04.2019 11:22
У КОДА  відбулося засідання Комісії з питань поводження охорони природних ресурсів та навколишнього середовища (ФОТО)
У КОДА відбулося засідання Комісії з питань поводження охорони природних ресурсів та навколишнього середовища

Під головуванням першого заступника очільника Київської ОДА Світлани Свищевої відбулося засідання Комісії з питань поводження з відходами, використання, охорони природних ресурсів та навколишнього середовища у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністарціїї.

В ході засідання члени комісії розглянули низку проблемних питань. Зокрема, про неналежне утримання та експлуатацію Гречаногребельського водосховища розташованого біля с. Гречана Гребля Згурівського району, видобуток піску в с. Буда-Бабинецька Бородянського району, функціонування полігонів твердих побутових відходів та підприємств на території Бородянського району, а саме: ТОВ "АЛЮПОЛ", ПП "Індастріал Буд" та корпорації "ТАСКО". Окрім того, обговорювалась проблема дотримання вимог чинного законодавства при використанні водного об’єкту, розташованого на території с. Пологи та смт. Дослідницьке Васильківського району.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"За результатами виїзних нарад до районів області, які проводив голова КОДА Олександр Терещук, майже дві третини питань, які виникали – це питання, що стосуються засідання нашої комісії. Наразі в нас маса скарг від громадськості щодо екологічних проблем в Київській області. Безумовно, ми не можемо стояти осторонь вирішення цих питань. Адже, влада для того і є, щоб займатися господарською діяльністю і наводити порядок", – наголосила перший заступник голови Київської облдержадміністрації Світлана Свищева.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: