#

У команді "Колос" з Васильківщини під 94 номером виступатиме африканець

05.06.2020 17:30
У команді "Колос" з Васильківщини під 94 номером виступатиме африканець
Мамаду Ламін Данфа

Майже три місці тому, 13 березня, до футбольного клубу "Колос" з сенегальського "Каса Спортс" перейшов 19-річний Мамаду Ламін Данфа

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "fckoloskovalivka" у Instagram.

У клубі "Каса Спортс" африканський легіонер почав займатися спортом, а згодом потрапив в основний склад команди. Через деякий час став залучатися до складу молодіжної збірної Сенегалу, у складі якої у 2019 році став фіналістом молодіжного (U-20) чемпіонату Африки. Цей результат дозволив команді кваліфікуватись на молодіжний чемпіонат світу 2019 року у Польщі, куди поїхав і Данфа, дійшовши з командою до чвертьфіналу.

3 серпня 2019 року дебютував у складі національної збірної Сенегалу в матчі відбору на чемпіонат африканських націй проти Ліберії (3:0), втім у фінальну частину сенегальці не пробились.

За "Колос" Данфа вже встиг дебютувати у товариській зустрічі проти донецького "Олімпіка". Цей матч відбувся у селищі Мала Солтанівка після завершення карантину, а Мамаду вийшов на заміну у другій половині контрольного матчу.

У нашій команді Мамаду Данфа буде виступати під номером 94. Бажаємо Мамаду Данфа прогресувати у "Колосі" та додати родзинку у гру нашої команди, адже він перший сенегальський легіонер в історії ковалівської команди, - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, що футболісти клубу "Колос" із Ковалівки Васильківського району, які лише минулого року дебютували в українській Прем’єр-лізі, незабаром отримають новий домашній стадіон місткістю 5000 місць.

Читати "Моя Київщина" у Telegram