#

У компанії "Кока-Кола" розповіли про допомогу медикам та бізнесу в період пандемії

09.11.2020 08:57
У компанії "Кока-Кола" розповіли про допомогу медикам та бізнесу в період пандемії
Фото з мережі Інтернет

У поточному році компанія "Кока-Кола" зуміла реалізувати низку проєктів, які були спрямовані на подолання наслідків пандемії коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт компанії.

У рамках співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста Фундація Кока-Кола надала гранти для шести ключових лікарень у різних регіонах країни. Кошти були направлені на купівлю життєво важливого медичного обладнання, зокрема аналізаторів крові, моніторів стану пацієнтів та апаратів ШВЛ.

Понад 140 тисяч пляшок напоїв компанії було надано 15 лікарням по всій країні для лікарів та пацієнтів. Також компанія "Кока-Кола" надала підтримку 15 тисячам донорів крові у 35 містах України.

Співробітники компанії у якості волонтерів працювали на Урядовій гарячій лінії з питань Covid-19. Волонтери допомогли знайти відповіді на питання більш як 2,5 тисячам людей, які звернулися на гарячу лінію. Це 63% від усіх дзвінків із травня по липень, - повідомили у компанії.

Окрім того,  компанія "Кока-Кола" у партнерстві з ГС "Освіторія" підтримує розвиток платформи ILearn, завдяки якій 80 тисяч випускників змогли підготуватись до ЗНО онлайн.

У рамках стратегічного напрямку з підтримки жіночого лідерства (через грант Фундації Кока-Кола) фінансування отримали ряд проєктів для жінок, які опинилися в кризі через пандемію. Зокрема, 10 тисяч жінок із різних регіонів України змогли взяли участь у курсі "Варта більшого", 1240 жінок отримали психологічну підтримку в рамках проєкту "Я зможу!". Окрім того, 1 млн грн було виділено на мікрогранти для бізнесів, які розвивають жінки.

Загалом у світі Фундація Кока-Кола витратила 120 млн доларів на подолання наслідків пандемії. Наразі компанія Кока-Кола розпочала глобальний проєкт з підтримки закладів HoReCa, які найбільше постраждали від вимушеного закриття в період дії карантинних заходів, - йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що така солідарність є усвідомленням бізнесом того факту, що не може бути бізнес успішним в неуспішному суспільстві.

Нагадаємо, що журналісти порталу "Моя Київщина" поспілкувалися зі співробітниками заводу "Кока-Кола", які розповіли про умови праці на підприємстві.

Читати "Моя Київщина" у Telegram