#

У Козині місцевий житель пробіг марафон у вишиванці та козацьких шароварах (ФОТО)

11.12.2020 11:50
У Козині місцевий житель пробіг марафон у вишиванці та козацьких шароварах (ФОТО)
Фото з місця події

Незважаючи, що за вікном зима, у Козині відбувся марафон "Боярський Хрещатик: Перший старт зими"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Faсebook.

У марафоні взяли участь козинці Олександр Голядкін та Олександр Нейфельд. Дистанція марафонського забігу становила 10,5 км для чоловіків і жінок (залікова дистанція Академічної ліги). По закінченню забігу, обидва марафонці отримали медалі фінішерів.

Олександр Голядкін був найстаршим учасником марафону, який подолав усю відстань у вишиванці та козацьких шароварах.

Звичайно, шаровари – не найзручніша форма для легкої атлетики, і часом, коли дує вітер, то ноги трохи заплутуються, бо дуже широкі шаровари. Але таким чином я хочу привернути увагу громадськості до заняття спортом. Особливо молодь, - зазначив марафонець.

Розповідається, що здоровий спосіб життя та заняття спортом, для Олександра Голядкіна - це не просто захоплення, одна зі складових його щоденного розпорядку. Олександр займається спортом ще з юності. Щороку чоловік, починаючи з весни і до пізньої осені, він бере участь у різноманітних марафонських забігах.

Проте, щоб достойно пробігти довгу дистанцію, потрібно посилено і наполегливо тренуватися. Так Олександр Голядкін у холодну пору займається у тренажерній залі Козинського спортивного комплексу, бігає на біговій доріжці, а коли дозволяють погодні умови - одразу вибігає до лісу.

Нагадаємо, що 9 грудня в Козинському будинку культури стартував майстер-клас, який має на меті навчити дітей створювати новорічні сувеніри.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: