#

У Козинській ОТГ на нараді керівники закладів культури окреслили плани на майбутнє

30.12.2020 14:50
У Козинській ОТГ на нараді керівники закладів культури окреслили плани на майбутнє
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно відбулася нарада, де зібралися всі керівники закладів культури, які знаходяться на території Козинської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Faсebook.

На засідання приїхали директори Старобезрадичівського Будинку культури Наталія Данчек, організатор культурно-дозвільних заходів с. Підгірці Лідія Шишкіна, директор Будинку культури с. Креничі Василь Кучеренко. Нараду проводила очільниця Козинського Будинку культури Інна Яцків-Бондаренко.

Ми неодноразово зустрічалися на різноманітних мистецьких заходах та фестивалях із творчими колективами усіх цих закладів. Але цього разу ми хотіли ближче познайомитися із художніми керівниками та адміністрацією кожного Будинку культури. У ході зустрічі обговорили технічні сторони подальшої співпраці, ведення документації та окреслили плани на майбутнє. Адже тепер ми усі одна громада, тож будемо допомагати один одному та розвиватися разом, - розповіла Інна Василівна.

Далі зауважується, що зі зустрічним візитом керівники планують поїхати до закладів культури кожного села Козинської ОТГ. Де буде оглянуто їх матеріальну базу та відбудеться ознайомство з творчими колективами та їх напрацюваннями. Також буде обговорено конкретний план дій спільної роботи.

Нагадаємо, що у селищі Козин в амбулаторії загальної практики сімейної медицини завершився ремонт, який було проведено через пожежу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: