#

У Кракові проходить виставка обухівської художниці (ФОТО)

23.02.2024 17:10
У Кракові проходить виставка обухівської художниці (ФОТО)
Фото з місця події

До 10-ї річниці початку агресії рф проти України та другої річниці повномасштабного вторгнення у Кракові відкриваються виставки українських митців, серед них - художниці з Обухова Надії Павлової

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  із покликанням на Хроніки Обухова

У Воєводській Публічній Бібліотеці Кракова відбувся вернісаж виставки "Contra spem Spero" художниці з Обухова Надії Павлової.

Не дивлячись на те, що в душі кожного українця триває лютий 2022 року, життя триває, квіти квітнуть, люди закохуються і народжуються діти. Важливо не втрачати надію - про це говорить творчість Надії,

- зазначила відвідувачка вернісажу Yuliia Slieptsova.

Сама ж Надія поділилась враженнями від підготовки до вернісажу:

Монтаж виставки - це завжди хвилюючий момент. Момент, коли картини оживають в композиції і складається цілісний образ. І цей образ ви можете вже побачити і насолодитися в Воєводській Публічній Бібліотеці на 1 поверсі за адресою: м. Краків, вул. Райська, 1.

Нагадаємо, що викладачка Обухівського Академічного ліцею №1 імені Андрія Малишка посіла І місце ІV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори "Українознавчі пріоритети освітнього процесу".

Возможно, это художественное изображение (1 человек и текст)

Возможно, это художественное изображение (текст)

Возможно, это художественное изображение (1 человек и текст)

Возможно, это художественное изображение (текст «rajska.info info»)

Читати "Моя Київщина" у Facebook