#

У Крюківщині п’яні підлітки розгромили приватний будинок та побили чоловіка до напівсмерті

17.04.2021 20:00
У Крюківщині п’яні підлітки розгромили приватний будинок та побили чоловіка до напівсмерті
Фото з мережі інтернет

У селі Крюківщина компанія місцевих підлітків "уподобала" недобудований будинок, у якому проводили п’янки, залишили купу сміття, розбили вікна та побили до півсмерті сусіда, який зробив їм зауваження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Моя Крюківщина" у Facebook.

Власниця будинку Катерина Кравченко розповіла, що місяць тому до їхнього будинку, який знаходиться біля яру на окраїні вулиці Ситніченко, почали приходити компанії підлітків. Коли це побачив брат жінки, зробив їм зауваження. Проте у відповідь почув лише погрози. На той момент компанія складалася вже з 20-30 чоловік.

Цей будинок зараз продається, тому нам стало дуже шкода, коли ми побачили, що майже всі пластикові вікна розбиті. Повністю виламані всі замки, купи сміття, побиті стіни, вікна – це все величезні гроші.

Проте, за словами жінки, найстрашніше сталось учора, 16 квітня. Близько 19:30 у будинку відбувалась чергова гучна вечірка. Сусід вирішив піти до будинку щоб зробити зауваження п'яним підліткам, на що отримав удар по голові ззаду:

Але цього їм стало мало і вони майже до півсмерті забили дорослого чоловіка ногами. В той час коли людина лежала біля будинку без свідомості, ці всі герої чи то під алкогольним сп'янінням, чи ще під чимось більшим за алкоголь, спокійно виходили з яру, не боячись нікого.

За словами Катерини, чоловікові пощастило, що він не зайшов до будинку, адже там сиділо близько 30 підлітків.

Нагадаємо, що 8 квітня у селищі Гостомель близько 30 осіб намагалися потрапити на закрите засідання селищної ради.



Читати "Моя Київщина" у Facebook