#

У Крюківщині жінку позбавили квартири за коментар у Facebook (ВІДЕО)

18.07.2020 09:19
У Крюківщині жінку позбавили квартири за коментар у Facebook (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Інвесторка ЖК "Оранддж парк", що звели в селі Крюківщина Києво-Святошинського району, не може отримати свою законну квартири через негативний коментар щодо забудовників у соцмережах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Вікна Новини".

Зауважимо, що будівництво ЖК мало б завершитися ще у 2019 році, однак зведення будинку затягнулося. Інвесторка Юлія Бондаренко сама із Запоріжжя, щоб купити квартиру в передмісті Києва для доньки була змушена продати дві квартири у рідному місті.

Коли їх запросили подивитися на свою квартиру, виявилося, що їхня оселя поменшала на 3,5 метри, ба більше забудовники навіть змінили першочергове планування, що, очевидно, не сподобалося власникам.

Донька інвесторки написала про це гнівний пост у соціальних мережах, відтоді родину не пускають навіть на територію ЖК, а Юлії Бондаренко повідомили, що за негативні відгуки забудовники ЖК "Оранддж парк" розривають договір.

Що цікаво, жінці пояснили, що в суді версія розриву договору буде такою: вона купила не квартиру, а форвардну угоду, заплатила гроші не забудовнику, а компанії з управління активами. Тоді забудовники сказали, що ця компанія кошти їм передала невчасно, тому це є підставою визнати усю угоду недійсною.

Нині Юлії пропонують повернути гроші, однак жінка вносила кошти, коли будівництво було на етапі котловану, зараз же ціна на квартиру в рази більша.

Донька Юлії жартує, що в цих забудовників мало купити квартиру, потрібно ще й сподобатися їм.

Нагадаємо, що скандальний забудовник Мартинов розпочав незаконне будівництво в Чабанах.


Читати "Моя Київщина" у Facebook