#

У Крюківщині працівники місцевої охоронної служби напали на чоловіка та побили його (ФОТО)

07.08.2019 07:50
У Крюківщині працівники місцевої охоронної служби напали на чоловіка та побили його (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 3 серпня, в селі Крюківщина чоловік йшов додому, як до нього під’їхав автомобіль місцевої охорони, працівники якої почали вимагати у перехожого документи    

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Pawlik Van Konan у Facebook.

"Доброго всім часу доби. Хочу вам розповісти про цікавий випадок, що зі мною стався вночі, 3 серпня приблизно в 3-30. Почалося все з помилки таксиста (або диспетчера) і через мою неуважність. Під час поїздки я задрімав. Коли водій приїхав, я зайнявся перекладом грошей за поїздку на картку водія, - пише потерпілий. - У зв'язку з цим я не сильно розглядав місцевість, яка, в темряві, була дуже схожа на сусідню, від мого будинку, вулицю. Не став вимагати, що б мене довезли прямо до будинку, подумавши, що нічого страшного не трапиться від хвилинної прогулянки".

Далі за словами чоловіка, він пройшов метрів 50 в потрібну сторону, а згодом стало зрозуміло, що чоловік перебуваю за вірною адресою, але не в Гатному, а в Крюківщині.

"Налаштувавшись на півторагодинну прогулянку, включив музику і відправився додому по навігатору. На вулиці Зоряна, 12, до мене під'їхала машина місцевої охоронної служби (Renault AI 0788 KX). Судячи з усього, їм було дуже нудно патрулювати цієї ночі, - продовжує чоловік. - Спочатку я уточнив у них своє місце розташування. Потім, вони зажадали мої документи. Я відмовився їх надати, аргументуючи це тим, що вони навіть не поліція ... На питання "що я тут роблю?", Я розповів про непорозуміння з таксі. Природно, ситуація була дуже неприємною і я її описував досить емоційно. Чи то один з охоронців сприйняв на свій рахунок мій тон, то чи просто захотів перевірити свої бойові навички - він завдав мені удар ногою в кадик".

Потім працівники охоронної служби почали жорстоко бити чоловіка ногами по голові. Потерпілий встиг набрати номер поліції та розповісти, що відбувається, але безрезультатно.       

"Ці двоє почали грати в футбол моєю головою (били виключно в голову). Піднявшись на ноги, я знову набрав 102- безрезультатно. Потім я зателефонував батькові, повідомив про те, що відбувається. Потім ці охоронці заляпали мене балоном, почали заламувати і трамбувати в машину, ніби то що б відвезти до відділку поліції. Розуміючи, що опинившись в машині, мені буде зовсім погано (екскурсія "сліпого" в ліс або поява з моєму рюкзаку різних речовин), я всіляко опирався. Вирвавшись я побіг наосліп, при цьому кричав, що б привернути увагу можливих свідків", - розповідає потерпілий.

Проте нападники наздогнали чоловіка та знову почали бити, але їх злякав перехожий, який запив: "Хто кричав?".

Після цих слів він пішов, а двоє зловмисників залишили чоловіка у спокої та поїхали геть.   

Також нагадаємо, що 29 січня в одному з відділень "Нової пошти" у селі Крюківщина Києво-Святошинського району грабіжник викрав мобільний телефон.  

"Мені подзвонив батько, запитав де я. Через балона, я не міг нічого бачити, вибігав на дорогу, на світло фар, зупиняв машини. Все проїжджали повз. Знайшли мене лежачого на дорозі. Під'їхала поліція, викликана батьками. Туди ж під'їхали і ці охоронці. Поліція відразу ж стала на бік охоронців. Охоронці заявляли, що мій рюкзак викликав у них підозру ... говорили про таблетках у мене в рюкзаку. – далі розповідає він. - Поліція протоколу не склала, тільки взяли письмове пояснення обох сторін. Ось така "Іронія долі, або з легким паром" ... Буду вдячний за поширення цієї інформації. Країна повинна повинна знати особи своїх героїв ... координати охоронної служби вже відомі, особистості каратистів виясняются.Еслі хтось бував в подібній ситуації, будь ласка, поділіться досвідом ... всім спасибі".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: