#

У лікарнях Київщини з’явиться більше 40 нових авто "швидкої"

24.06.2021 15:10
У лікарнях Київщини з’явиться більше 40 нових авто "швидкої"
Фото з місця події

Стало відомо, що сьогодні, 24 червня, 42 нових автомобілі екстреної медичної допомоги передадуть у користування КНП КОР "Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Відомо, що новітні автівки обслуговуватимуть усю Київську область, і тепер загалом для мешканців працюватиме 62 карети швидкої допомоги.

У пресслужбі повідомили, що загальна вартість автомобілів склала 73 мільйони гривень, і придбані вони були за рахунок державного бюджету ДП "Медичні закупівлі України". Нові "швидкі" відповідають типам "В" (призначені для транспортування пацієнтів та проведення маніпуляцій для порятунку життя людини) та "С" (реанімобіль для транспортування пацієнтів у важкому стані).

Автівки планують передати на шість підстанцій Київського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а саме у Бровари, Вишгород, Фастів, Білу Церкву, Обухів та Переяслав.

Відомо, що до кінця цього року запланована закупівля ще 48 автомобілів. Як сказано у повідомленні КОДА, таким чином буде повністю (на 100%) оновлено автопарк КНП КОР "Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Нагадаємо, що 17 червня у Київській обласній дитячій лікарні, що в Боярці, прорвало трубу водопостачання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram