#

У лісопосадці на Бучанщині виявили тіло чоловіка

13.12.2022 18:30
У лісопосадці на Бучанщині виявили тіло чоловіка
Фото з мережі Інтернет

На Бучанщині засудили двох чоловіків до 13 та 15 років позбавлення волі, які вбили знайомого та закопали його тіло у лісопосадці 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратуру Київської області.

За публічного обвинувачення Бородянського відділу Бучанської окружної прокуратури двох осіб засуджено за вчинення умисного вбивства за попередньою змовою між собою (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Їм призначено покарання – 15 та 13 років позбавлення волі.

Прокурор у суді довів, що в жовтні 2021 року в селі Небрат під час спільного відпочинку на березі озера, між трьома знайомими виник конфлікт. У ході сварки обвинувачені, з метою заподіяння смерті потерпілому, завдали йому численні удари у голову та інші частини тіла. Отримані тілесні ушкодження зокрема у вигляді відкритої черепно-мозкової травми виявилися несумісними із життям.  

Із метою приховування злочину, чоловіки помістили тіло вбитого до сумки та закопали в лісопосадці неподалік місця вбивства.

До набрання вироком законної сили обвинувачені перебуватимуть під вартою.

Нагадаємо, що 12 грудня на автодорозі Київ-Чернігів трапилася аварія за участю 46-річного водія автомобіля SUBARU та пішохода.

Читати "Моя Київщина" у Facebook