#

У Макарівській громаді впроваджують нові маршрути громадського транспорту

03.02.2022 16:10
У Макарівській громаді впроваджують нові маршрути громадського транспорту
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Макарівській ОТГ уже тривалий час працюють над розробкою нових маршрутів, які будуть сполучати населені пункти громади з центром  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Макарівської ОТГ.

У повідомленні зауважується, що влада ретельно проаналізувала потреби мешканців громади, взяла до уваги зауваження старост та вивчила існуючу мережу маршрутів руху громадського транспорту.

У результаті визначено потребу у чотирьох приміських автобусних маршрутах загального користування, а саме: Макарів-Мар’янівка, Макарів-Пашківка (через Людвинівку), Макарів-Мотижин (через Копилів) та кільцевий автобусний маршрут Макарів-Завалівка-Небелиця-ЖК "Пейзажні озера" (Калинівка)-Макарів.

Спеціально створена комісія селищної ради вже обстежила визначені напрямки та зробила висновки щодо якості доріг та рівня облаштування цих доріг зупинками громадського транспорту та необхідними дорожніми знаками.

За результатами такої перевірки комунальним підприємством "Карашин-сількомунгосп" Макарівської селищної ради було проведено закупівлю чотирьох зупинок громадського транспорту та 41 дорожнього знаку, які будуть встановлені найближчим часом.

Також було вказано, що наразі влада готується до проведення конкурсу з визначення автоперевізника на цих маршрутах.

Нагадаємо, що 28 січня у Макарові відбувся тренінг, де учасники заходу отримали практичні знання та навички з написання проєктів з управління відходами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram