#

У Макарівській ОТГ жителі виготовляють окопні свічки для ЗСУ (ФОТО)

07.02.2023 16:25
У Макарівській ОТГ жителі виготовляють окопні свічки для ЗСУ (ФОТО)
Фото з місця події

Жителі Макарівської громади вже протягом трьох місяців виготовляють для ЗСУ окопні свічки

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Макарівська селищна рада" у Facebook, допомагають робити окопні свічки мешканці різних вікових категорій.

Дослівно:

Уже протягом трьох місяців усі працюють з наснагою та завзяттям, розуміючи, наскільки важливою й відповідальною є спільна праця. У деякі дні учасники виготовляли свічки за відсутності світла, що додавало ще більшої символічності процесу.

Зусиллями людей було створено дві тисячі окопних свічок для військових. Також для міцності духу воїнів до кожного пакунку діти вкладають власноруч зроблені та підписані малюнки.

На кінець було сказано:

Дякуємо, місцевому підприємцю Сергію Піруцькому за забезпечення усіма необхідними матеріалами та всім, хто долучився до цих важливих справ. Незламність і єдність є запорукою Перемоги! А допомога нашим героїчним воїнам - честь і обов'язок кожного українця!

Нагадаємо, що впритул до початку повномасштабної війни прибутки київського ТРЦ Ocean Plaza йшли на фінансування воєнно-промислового комплексу росії.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: