#

У Макарівському районі чоловік організував "підприємство" з виготовлення амфетаміну (ФОТО)

21.02.2019 06:47
У Макарівському районі чоловік організував "підприємство" з виготовлення амфетаміну (ФОТО)
Фото з місця події

Вчора, 20 лютого, у поліції повідомили про викриття наркотичної лабораторії з виготовлення амфетаміну в селі Бишів Макарівського району

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області, підпільне "підприємство" у своєму будинку організував 36-річний чоловік з метою збуту.

Під час санкціонованого обшуку в його будинку вилучили спеціальне обладнання, прекурсори, з яких виготовляється психотропний засіб і 10 грамів готового амфетаміну, приблизна вартість якого на чорному ринку становить близько двох тисяч гривень. Також правоохоронці вилучили 200 грам фенілнітропропену, sim-картки та телефони, якими користувався зловмисник.

У відомстві також додали, що раніше наркоторговець вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За словами начальника управління Кирила Самойленка з початку року в Київській області виявлено та задокументовано 22 кримінальних правопорушенння, пов'язаних зі збутом наркотичних засобів та 1 факт використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.

Накладено арешт на майно на суму 146 000 гривень та вилучено майна на суму 255 000 гривень. За результатом досудового розслідування до суду направлено один обвинувальний акт відносно учасників організованої групи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: