#

У Макарівському районі зловмисники викрали 20 овець, щоб тримати в себе на подвір’ї

25.03.2020 15:18
 У Макарівському районі зловмисники викрали 20 овець, щоб тримати в себе на подвір’ї
Фото з місця події

У селі Грузьке Макарівського району четверо чоловіків проникли на ферму, викрали 20 овець та зникли на автомобілі у невідомому напрямку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, зловмисників та їхнє авто помітив охоронець сільсько-господарчого підприємства, який повідомив про це своєму керівництву та до поліції.

Працівники Макарівського відділення поліції оперативно відреагували на повідомлення і одразу почали проводити розшукові заходи. Невдовзі поліцейські наздогнали розшукуване авто "Opel Astra" з іноземною реєстрацією. У багажнику та на автомобільному причепі правоохоронці виявили викрадених овець.

Тваринок слідчі вилучили та повернули до підприємства. Автівку з причепом теж вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання.

Чотирьох жителів Фастівського району, віком 19-34 роки, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Як з’ясувалось, двоє з затриманих чоловіків кілька днів тому вже вчинили напад на цю ферму. Тоді зловмисники побили охоронця і також викрали овець. Втім, минулого разу власники підприємства до поліції не зверталися.

Як пояснили зловмисники, викрадали вони вівці для того, щоб тримати в себе на подвір’ї.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Також нагадаємо, що 4 вересня у селі Томилівка Білоцерківського району дільничні офіцери поліції встановили, що 31-річний житель села крав свиней протягом двох місяців з ферми.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: