#

У Макарові перевіряють об'єкти відбудови (ФОТО)

26.10.2023 10:00
У Макарові перевіряють об'єкти відбудови (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині тривають перевірки об'єктів відбудови: спецкомісія перевіряла процес робіт у Макарові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис голови КОДА Руслана Кравченка у Фейсбуці.

Вчора, 25 жовтня, комісія побувала у Бучанському районі. Перевірили, як відновлюють дві макарівські пʼятиповерхівки. Обидва об'єкти відбудовуються коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

  • Вулиця Садова, 1. П’ятиповерхівка на 65 квартир. Один із під'їздів будинку частково зруйнували російські окупанти. Зруйнований під'їзд відбудують та облаштують заново. Потім зроблять капітальний ремонт фасаду всього будинку. 
  • Вулиця Садова, 1А. П’ятиповерхівка на 60 квартир.  Унаслідок обстрілів у частині п’ятиповерхівки вигоріли деякі квартири, вибито вікна, зруйновані міжповерхові перекриття, частково дах, пошкоджені інженерні мережі тощо. Підрядник зобов'язався все це відновити та зробити капітальний ремонт фасаду будинку.

Роботи на обох об'єктах розпочали майже одночасно. Але ситуація з процесом робіт кардинально різна: якщо на вул. Садовій, 1 підрядник випереджає графік робіт і нарікань від власників квартир не було, то ситуація на другому об'єкті цілком інакша.  Голова КОВА зобов'язав технагляд прискіпливо контролювати всі етапи роботи та звернувся з  клопотанням до представників прокуратури перевірити всі проведені роботи.

Наразі спецкомісія перевіряє 56 об’єктів, які відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Уже перевірили відбудову семи об'єктів: садок у Бишеві, чотири багатоповерхівки у Бучі та два багатоквартирні будинки у Макарові. Комісія анонсує перевірку у найближчий термін чотирьох об'єктів в Ірпені.

Нагадаємо, що у межах Програми "ВідновиДІМ" на Київщині ремонтують 95 будинків.

Возможно, это изображение 2 человека

Возможно, это изображение 7 человек

Читати "Моя Київщина" у Facebook