#

У Макарові школа повністю вкрилася тріщинами і сиплеться цегла (ФОТО)

04.04.2019 12:12
У Макарові школа повністю вкрилася тріщинами і сиплеться цегла (ФОТО)
У Макарові розсипається школа

У мережі повідомили про аварійний стан приміщення Макарівського математичного ліцею, який відвідує близько 1 400 дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "91.ua" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що стіни Макарівського математичного ліцею зі сторони спортивної зали та їдальні повністю вкриті тріщинами. Така ж ситуація склалася і з фундаментом школи, під який постійно підмивають каналізаційні стоки. Зі сторони стадіону руйнується фасад будівлі, а стіна вже почала хилитися.

"Дирекцією школи вже неодноразово писалися звернення до всіх керівників відповідних інстанцій! Але жодного реагування не має! Нікого з макарівських чиновників ця ситуація не бентежить!, - йдеться у повідомленні.

Автор посту закликає місцевих чиновників звернути увагу на дану проблему, аби у Макарові не відбулася трагедія. Також звертається до губернатора Київщини Олександра Терещука приїхати у Макарівський район не з показовим, а справжнім робочим візитом.

"А ще прохання до пана губернатора! Відірвіться будь ласка від агітаційних "сіток", і відвідайте не з демонстративним, а з справді робочим візитом Макарівський район!", - зазначено у дописі.

Нагадаємо, що 12 березня у Макарівському районному будинку культури Олександр Терещук провів нараду щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань жителів району, проте тоді питання ліцею не обговорювалося.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: