#

У Макарові сталася ДТП: позашляховик врізався у вантажівку (ВІДЕО)

28.07.2020 17:47
У Макарові сталася ДТП: позашляховик врізався у вантажівку (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 28 липня, в смт Макарів на вулиці Богдана Хмельницького сталася дорожньо-транспорта пригода, в якій сильно постраждала водійка позашляховика 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Подія трапилася сьогодні вдень на вулиці Б. Хмельницького смт Макарів. 26-річна громадянка, керуючи автомобілем Nissan Qashqai, порушила вимогу дорожнього знаку 2.2 "Проїзд без зупинки заборонено" та здійснила зіткнення з вантажним автомобілем Scania, водій якого рухався головною дорогою "Макарів — Комарівка".

Внаслідок автопригоди водійка позашляховика отримала травми різного ступеню тяжкості та була шпиталізована до лікарні. 

Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху! Наслідки ДТП не лише біда для учасників та їхніх сімей, а й для поліцейських, рятувальників та медиків, які працюють на місці аварій! Дорога –  це не місце для експериментів. Не допускайте непоправного, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що з 22 по 24 серпня на території Макарівського району відбудеться фестиваль повітряних куль "Монгольф'єрія. Я - громадянин", на якому влаштують два рекордних патріотичних флешмоби.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: