#

У мережі розповіли про знущання над військовим у Василькові (ФОТО)

17.08.2019 13:54
У мережі розповіли про знущання над військовим у Василькові (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах родичі хлопця, який був на лінії оборони під Волновахою, розповіли, що над ним жорстоко знущаються у військовій частині у Василькові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Новини Богуслава" Faсebook

Як говорить сестра військового, її брат служить по контракту у Василькові, в/ч а0704. У березні поточного року він повернувся лінія оборони під Волновахою, штурмова піхота гірська бригада, де був водієм механіки ВМП.

Нагадаємо також, що 21 квітня у місті Бориспіль під час розпиття спиртних напоїв між 23 - річним військовослужбовцем та його 60-ти річним співрозмовником виникла суперечка через політику.

Далі жінка розповідає, що після того, як повернувся її брат до військової частини до Василькова, над ним там почали знущатися, а саме: б’ють та постійно залякують.

"НА ДАНИЙ МОМЕНТ МИ НЕ ЗНАЄМО ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ НАШ РУСЛАН, В часті його не неодноразово били, дитина була вся в синцях, на шиї слід від удушення. Через знущання і великий страх він покинув часть, але його знайшов його п/п-к і знову повернув до часті, - пише жінка. - Руслан був постійно наляканий нічого не розповідав. Остальною краплею став позавчорашній день, його знову побили, рука була вся в ранах я не знаю що можна робити щоб були такі рани". 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: