#

У мережі опублікували ймовірний рейтинг партій до Київоблради

21.09.2020 10:05
У мережі опублікували ймовірний рейтинг партій до Київоблради
Фото з мережі Інтернет

У соціальній мережі Facebook опублікували рейтинг підтримки політичних партій на виборах до Київської обласної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Соціологічний центр "Громадська думка" у Faсebook.

Відтак, за попередніми даними партія "Слуга народу" від якої балотується Олександр Дубинський отримала би 21,4%. За партію "Європейська солідарність" від якої висунули Георгія Цагареішвіли – 12,5%. За партію "Наш Край" (Анатолій Присяжнюк) – 11,8%.

За партію "Батьківщина" (Костянтин Бондарев) – 10,7%. За партію "Опозиційна платформа – За життя" (Олександр Качний) – 7,6%. Долає п'ятивідсотковий бар'єр і проходить до Київської обласної ради також Радикальна партія Ляшка (Микола Стариченко) – 5,1%.

Зауважимо, що дослідження було проведено соціологічним центром "Громадська думка" в рамках проекту "Електоральні уподобання жителів регіонів України напередодні місцевих виборів 2020" з 7 вересня по 12 вересня.

Було опитано 2400 респондентів у віці від 18 років за вибіркою, що репрезентує доросле населення регіону за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) для одновимірних вимірювань при ймовірності 0,95 в цілому не перевищує +/- 1,9%. Всі наведені дані округлені до десятих. Контроль якості: 100% контроль на логіку заповнення; 30% телефонний контроль; 10% адресний контроль.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини вживає заходів щодо повернення державі 3,5 млн грн, які товариство хотіло вкрасти на капітальному ремонті будівлі держпідприємства.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: