#

У мережі опублікували топ-50 шкіл Київщини за підсумками ЗНО

19.09.2020 19:45
У мережі опублікували топ-50 шкіл Київщини за підсумками ЗНО
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, які освітні заклади Київської області посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2020 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто сказати, що для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2020 році.

Зауважимо, що усі школи, які увійшли до топ-50, ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.  

Відтак, лідером цьогорічного рейтингу є Боярський академічний ліцей "Гармонія", який минулого року був на третій позиції.  Друге місце посіло ТОВ «Приватний загальноосвітній навчальний заклад ІІІ ступеня "Ліцей "Міжнародний вимір", а третя позиція дісталася КЗ КОР "Фастівський ліцей-інтернат".

Останнє місце в рейтингу посіла Буртівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Кагарлицького району.

Як розподілилися місця в рейтингу навчальних закладів можна переглянути тут.

Нагадаємо, що на 34 км автодороги Київ — Ковель — Ягодин нетверезий керманич Audi врізався в службове авто патрульної поліції

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: