#

У мережі опублікували відео про "славнозвісну" спортивну алею в Ірпені (ВІДЕО)

26.08.2020 16:32
У мережі опублікували відео про "славнозвісну" спортивну алею в Ірпені (ВІДЕО)
Фото з місця події

Перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин на своїй сторінці у Facebook розмістив відеоролик про спортивну алею, яку відкрили на День Незалежності України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Варто нагадати, що довкола урочистого відкриття спортивної алеї на місцевій набережні виник конфлікт. У Мережі шириться інформація про те, що задля власного піару представники партії "Нові обличчя" на відкриття зігнали дітей. Проте через сильний дощ Карплюк зі своїми прибічниками поспіхом поїхали, а діти посеред заплави залишилися грати під дощем. Зауважимо, що батьки хотіли поїхати за змінним взуттям та одягом, але утворився великий затор від кортежу представників міської влади.

Сьогодні, 26 серпня, Олександр Маркушин опублікував відео, на якому спортивні майданчики видно із висоти пташиного польоту. Посадовець говорить, що на ірпінській набережній облаштовано ринг, зону для силових вправ, кілька локацій для різних видів спорту і незвичайний дитячий майданчик та додає, що заняття на всіх спортивних об’єктах – безкоштовні. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram