#

У Миронівці через неповнолітнього водія загинула людина (ФОТО)

30.09.2019 05:55
У Миронівці через неповнолітнього водія загинула людина (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 вересня, близько сьомої ранку у місті Миронівка п’яний неповнолітній будучи за кермом автомобіля протаранив металевий паркан, унаслідок чого загинув один пасажир

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

За попередніми даними, студент одного із місцевих навчальних закладів декілька днів тому придбав собі авто. Імовірно, він вирішив похизуватися перед друзями покупкою, не маючи водійського посвідчення.

Також хлопець напередодні відсвяткував своє 17-річчя. Проте з керуванням авто не впорався і протаранив металевий паркан, в’їхавши  в подвір’я приватного будинку.

Загинув 19-річний товариш іменинника, який через нестачу місць у салоні перебував у багажнику. Водій та шість інших пасажирів наразі перебувають у медичному закладі.

Правоохоронці перевірили стан молодика за допомогою драгера. Він показав 1,25 проміле. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 28 вересня у Борисполі п’яний водій в’їхав у крутий поворот на занадто великій швидкості і злетів з дороги у болото.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: