#

У Миронівці чоловік позбавив життя товариша по чарці

17.11.2020 19:11
У Миронівці чоловік позбавив життя товариша по чарці
Фото з місця події

У Миронівці під час п’янки 47-річний чоловік вбив свого товариша по чарці. Тіло чоловіка виявив місцевий житель та повідомив про це правоохоронцям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

У той вечір між двома чоловіками стався конфлікт, який швидко переріс у бійку. Зловмисник сокирою вдарив свого знайомого по голові, після чого вивів скривавленого друга на вулицю і залишив там.

На місці події працювали правоохоронці та медики, які констатували смерть 50-річного чоловіка. Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Під час проведення першочергових заходів поліцейські оперативно встановили обставини вчинення злочину та особу зловмисника. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель. Також з місця події поліцейські вилучили низку речових доказів.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру, суд обере затриманому запобіжний захід. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у Таращанськомурайоні п’яний чоловік застрелив сина своєї співмешканки

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: