#

У Миронівці чоловік прихистив жінку, а вона його обікрала

23.11.2020 14:30
У Миронівці чоловік прихистив жінку, а вона його обікрала
Фото з мережі Інтернет

У місті Миронівка поки чоловік спав, жінка викрала мобільний телефон та заволоділа його автомобілем

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, після цього зловмисниця зачинила власника у будинку та зникла в невідомому напрямку.

Вранці потерпілий із заявою про скоєний злочину звернувся до поліції. 

Працівники Миронівського відділу поліції відразу розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів та виявили зловмисницю, викрадений автомобіль у сусідньому Богуславському районі.

Як з’ясувалось, того дня чоловік прихистив у будинку жінку, якій ніде було переночувати, натомість вона вночі викрала його телефон та автомобіль Opel, що був припаркований на дворі.

Викрадачкою виявилась 34-річна мешканка міста Богуслав.

Поліцейські вилучили кредений мобільний телефон та авто у якості речового доказу. Автівку помістили на майданчик тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у Миронівці під час п’янки 47-річний чоловік вбив свого товариша по чарці. Тіло чоловіка виявив місцевий житель та повідомив про це правоохоронцям.

Читати "Моя Київщина" у Facebook