#

У Миронівці ухвалюють проєкт розвитку громади на найближчі сім років (ФОТО)

26.07.2020 17:20
У Миронівці ухвалюють проєкт розвитку громади на найближчі сім років (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Протягом тижня проходило останнє громадське обговорення проєкту розвитку Миронівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2027 роки

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Миронівська міська рада" у Faсebook, документ, робота над ухваленням якого триває п’ятий місяць, передбачає якісні позитивні зміни практично в усіх галузях життя.

Далі розповідається, що всі бажаючі жителі громади ознайомилися з презентацією та основними напрацюваннями робочої групи, учасники якої створювали проєкт цього документу.  Анонсовані зустрічі з громадськістю відбулися в Миронівці та усіх старостинських округах: Центральному, Яхнах, Іванівці, Михайлівці та Владиславці.

Під час даних зустрічей відбувалося обговорення стратегічного планування, а також керівництво ОТГ – міський голова Віталій Савенко, та заступники Олександр Шпиль та Світлана Паришкура – відповіли на всі питання, які цікавлять жителів в центрі та округах. Адже успішне майбутнє – результат спільних дій і якісної комунікації між органом місцевого самоврядування та мешканцями ОТГ.

Також варто дадати, що у жителів громади ще є можливість стати автором цікавої проєктної ідеї або висловити власні зауваження, пропозиції щодо даного документу. Детальніше з проектом можна ознайомитися тут https://myronivka-mrada.gov.ua/news/1594129984/.

Нагадаємо, що 25 липня у Білій Церкві відбувся традиційний велопробіг "ВелоБеЦик-2020", у якому взяли участь любителі двоколісних без вікових обмежень.


Читати "Моя Київщина" у Telegram