#

У Миронівській ОТГ чоловік влаштував стрілянину біля ресторану (ВІДЕО)

28.12.2021 08:30
У Миронівській ОТГ чоловік влаштував стрілянину біля ресторану (ВІДЕО)
Фото з місця події

У неділю, 26 грудня, невідомий чоловік здійснив стрілянину поблизу ресторану в селі Карапиші Миронівської міської ТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

На місце події одразу прибули керівництво відділу поліції, працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Виявилося, що чоловіки з різних компаній вийшли на подвір‘я закладу подихати свіжим повітрям, де між ними виникла сварка, під час якої 42-річний житель міста Миронівка отримав удар в обличчя. Після цього чоловік вирушив за підмогою та повернувся на місце суперечки з товаришем. Між чоловіками почалася бійка, під час якої  житель Миронівки дістав травматичну зброю та здійснив два постріли вгору та один в бік натовпу. Ніхто не постраждав.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що 7 грудня у прямому ефірі програми "Сьогодні. Головне" була обговорена проблема незаконної діяльності підприємства у селі Пії Миронівської громади, через що його мешканці змушені жити у нестерпному смороді.


Читати "Моя Київщина" у Facebook