#

У Миронівському районі пенсіонер у ванній розбещував дівчинку

26.11.2019 11:19
У Миронівському районі пенсіонер у ванній розбещував дівчинку
Фото з мережі Інтернет

У селі Карапиші Миронівського району літній чоловік розбещував неповнолітню дівчину та за свої вчинки отримав від суду покарання у вигляді до двох років позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Столичний Регіон".

Слідством встановлено, що неповнолітня дівчина, учениця Карапишівської школи, прийшла додому до підсудного допомогти по господарству. Після виконання робіт чоловік, користуючись тим, що вдома більше нікого не було, завів потерпілу у ванну кімнату, де роздягнув її та почав мити в душі, торкаючись до інтимних місць, чим завдав їй фізичної та моральної шкоди, а також сприяв розвитку в неповнолітньої дівчини аморальних поглядів.

Подібні дії розпусника щодо дівчинки неодноразово повторювались.

Розбещувача викрили. Таращанським районним судом Київської області йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном на 3 роки.

Але представники інтересів потерпілої подали апеляцію. Після розгляду справи рішення суду першої інстанції було частково скасовано Київським апеляційним судом – злочинця засудили до 2 років позбавлення волі.

Також нагадаємо, що у Таращанському районі чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння в лісі побив та зґвалтував доньку .

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: