#

У Миронівському районі п’яний чоловік намагався дати хабар поліцейським

20.01.2020 15:30
У Миронівському районі п’яний чоловік намагався дати хабар поліцейським
Фото з мережі Інтернет

У Миронівському районі водій у стані алкогольного спяніння пропонував хабар працівникам поліції у неправомірну вигоду за непритягнення його до відповідальності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

У січні поточного року працівники патрульної поліції на одній із автодоріг Миронівського району зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя, який мав ознаки алкогольного сп’яніння та рухався у напрямку Миронівки.

Як зазначається у повідомленні, після пропозиції працівників поліції пройти тест на стан сп’яніння, чоловік почав наполегливо пропонувати їм хабар за нескладання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), незважаючи на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання службовим особам неправомірної вигоди. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).   

Кагарлицькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно правопорушника.

Також нагадаємо, що нещодавно в Миронівському районі на автодорозі між селами Потік та Шандра сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: